Workshop informatie

Herma de Jong biedt u workshops aan voor verschillende gelegenheden. U hoeft zelf geen kunstenaar met naald en draad te zijn, Herma begeleidt u op een ontspannende wijze en iedereen gaat met een zelfgemaakte hoed naar huis. Bekijk alle workshopdata in de agenda.

OVERZICHT WORKSHOPS
Basis workshop – Meer informatie
Dagdeel workshop – Meer informatie
Data workshops en cursussen – zie agenda

OP MAAT GESNEDEN WORKSHOPS & EVENTS
Voor uw speciale gelegenheden stelt Herma met alle plezier een op maat gesneden programma voor u samen. De manier van creatief denken en omgaan met materialen kan tot verrassende inzichten en oplossingen leiden, waardoor een workshop ook uitermate geschikt kan zijn als bedrijfstraining.

Herma biedt u tal van verrassende ideeën voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, afscheid of een stijlvolle vrijgezellendag.

LEZINGEN EN HIGH TEA’S
Door Herma Dejong Hat Design worden lezingen gegeven. Dit kan in het atelier in Baarn zijn, maar ook op locatie. Tijdens deze lezing legt Herma uit wat het proces is van de totstandkoming, de geschiedenis en etiquette van de hoed. Dit doet zij op beeldende en inspirerende wijze. Een lezing kan in combinatie met een high tea worden gegeven.

Kortom, er wordt in overleg met u een programma op maat gemaakt,  een richtlijn qua mogelijkheden en prijzen volgt hieronder.

1. Een lezing in het atelier over de totstandkoming, geschiedenis en etiquette van de hoed, begeleidt met beeldend materiaal. U kunt hierna in de salon hoeden passen en eventueel kopen. Inclusief koffie, thee of wijn. Tijdsduur ongeveer 1 1/2 tot 2 uur.  Vanaf 8 personen.

Prijs € 25.- per persoon, bij grotere groepen korting, bij kleinere groepen verhoging.

2. zie 1. maar dan in combinatie met een heerlijke high tea.

Prijs € 37,50 per persoon, bij grotere groepen korting, bij kleinere groepen verhoging.3. Een heerlijke High Tea en hoeden passen in de salon. Er wordt een kort inhoudelijk verhaal verteld door Herma en uitleg gegeven over haar ontwerpen, wat staat wie en waarom ?

Prijs € 20,00 per persoon, bij grotere groepen korting, bij kleinere groepen verhoging.

Op locatie prijs in overleg

CURSUS
Tijdens deze cursus leert u de echte geheimen van het hoedenvak, u maakt bijvoorbeeld een hoed van vilt en van stro.
Prijs € 250.- voor 5 lessen exclusief materialen zie voor data in de agenda.